• img_3476.jpg
  • img_3468.jpg
  • img_3540.jpg
  • sportograf-20335911 - 2.jpg
  • sportograf-20382926.jpg
  • kp10.jpg

Köszönjük a támogatóink bizalmát és a támogatását!

Kedves Sporttársak!

Nagy örömmel értesítünk minden versenyzőt, hogy előző évek támogatói egytől egyig ismét támogatják a Kondenzgyík Maratont immáron ötödik alkalommal!

-Tehát lesz a befutóban finom söröcske a Borsodi Sör jóvoltából ami mindig jól esik!!

 

-Lesz ízletes Bográcsgulyás a MISKOLC AUTÓ támogatásával!!

 

Póló az előnevezőknek a Cykling People segítségével!

 

A verseny fáradalmait mint évek óta most is a Spirit Hotelben Sárváron pihenheti ki három kemény legény A WIS ZRT meghívására!

 

A verseny első pillanatától így idén is G-SHOCK karórákat oszthatunk  ki a versenyen !

 

Évek óta fő támogatónk a Miskolc Városi Önkormányzat, aki az anyagi támogatáson felül idén is kedvezményes belépést biztosít a
-Tapolcai Barlangfürdőbe és a városi Vadasparkba!

 

A lista bővül, az idő szép lesz, így várunk mindenkit június 12-én egy családias jó versenyre!!
Addig is balesetmentes felkészülést kívánunk!

Nagy Bandi & segítő csapata!

Futó- és bringás-randevú a Bükkben

Idén már ötödik alkalommal rendezik meg a Maratonok Hétvégéjét Miskolcon. Június 11-12-én a terepfutás és a hegyi-kerékpározás hazai és külföldi szerelmesei találkozhatnak a Bükk-hegység „kapujában”, a Csanyik-Király-asztalon kijelölt versenyközpontban, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb távot.


A Maratoni Hétvége ritka színfoltja a hazai sportpalettának, hiszen kevés olyan város, olyan helyszín, olyan időpont, van, ahol két sportágban, két nemzetközi versenyt rendeznek.
A mérsékelt nevezési díjak, a családias, hangulat, a kiegészítő programok, a sok-sok ajándék, az egyedi érmek, befutóérmek, a látványos versenyzői póló, a célba érkezést követő gulyás-party mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy évről-évre többen látogassanak el a borsodi megyeszékhelyre.

Négy távon, egyéniben, váltóban
2016-ban - június 11-12-én - a Maratoni Hétvégét már 5. alkalommal hívják életre. Az első versenynapon, szombaton, a rendező Marathon Club jóvoltából, a 24. Bükki Hegyi Maraton – Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nevet viselő nemzetközi terepfutó erőpróba várja a sportbarátokat. A 10,5 km-es, 360 méter szintkülönbséggel nehezített körből egyéniben lehet egyet, kettőt, vagy négyet teljesíteni, míg az egyesületek, baráti társaságok négy tagú maratoni váltóban is összemérhetik tudásukat. A kevésbé felkészülteket egy 3,5 km-es pálya várja, melyet futva és túrázva is teljesíteni lehet. A május 25-ig tartó előnevezés és a verseny egyedi emblémázott technikai pólójának rendelése már napokkal ezelőtt elindult a részleteket is tartalmazó www.hegyimaraton.hu honlapon.

Minden korosztály nyeregben
A Biennále Sport és Rendezvényszervező Non-profit Kft. június 12-én, vasárnap, azonos helyszínen hívja életre az V. Kondenzgyík Maraton elnevezésű nemzetközi hegyikerékpáros versenyt. A nyílt besorolású eseményen amatőr, és a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) versenyengedélyével rendelkező hivatásos sportolók is szerencsét próbálhatnak.
A három távon (28-56-84 km) összesen 19 korcsoportban versengő bringások a Bükk északi részén kijelölt 28 km-es körpályán teljesíthetik a kiválasztott távot. A nagyok lassú rajtját követően a 14 év alattiak és az ovisok is nyeregbe pattanhatnak. Bővebb információ a www.miskolcmaraton.hu oldalon.

„Double Finisher”, két kategóriában
A kétnapos erőpróba alkalmat kínál a legkeményebb versenyzők további értékelésére is. Ehhez „csupán” annyi kell, hogy a szombati futás után vasárnap tekerésre is vállalkozzanak a sportembereknek. A 21 km-t futókat és a 28 km-t kerékpározókat a „Double Finisher”, míg a 42 km futást és 56 km bringázást teljesítőket a „Double Finisher Extra” kategóriában külön értékelik majd.

Kapcsolat

Galéria

Program