• kp10.jpg
  • img_3476.jpg
  • img_3468.jpg
  • sportograf-20382926.jpg
  • img_3540.jpg
  • sportograf-20335911 - 2.jpg

Az erdő rendje

Bizonyára sokatok számára ismert, hogy a tavalyi évben az "Erdő törvény" megváltozott. Ez sok esetben megkönnyítette, de legalábbis tisztázta az erdőben történő kerékpározás lehetőségeit.

A III. Kondenzgyík Maraton Miskolc a B-A-Z Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatóságával (mint tulajdonossal) és az Északerdő Zrt.-vel (mint erdőgazdálkodóval) együttműködve megkapta a verseny megrendezéséhez szükséges engedélyeket, és ezúton is szeretnénk felhívni figyelmeteket az alábbiakra:

 

- a verseny nyomvonala a verseny idejére ideiglenesen megkapta az együttes használat lehetőségét, a kijelölt úton gyalogos turisták és kerékpárosok is közlekedhetnek. Azaz, a pálya nyomvonalán gyalogos turista forgalomra is számítani lehet, ezt a verseny közben vegyétek figyelembe! Természetesen a turistákat is tájékoztatni fogjuk a verseny tényéről, de a gyalogosokat kizárni nem tudjuk, nem is akarjuk!

- a versenyt követően az ideiglenes használat jellege megszűnik, azaz mindenki csak az erre feljogosított, kerékpáros út jelzéssel ellátott útvonalon közlekedhet az erdőben. Sajnos térségünkben ebből nincs sok! Mivel az együttes használatot az Erdészeti Igazgatóság hagyja jóvá, annak érdekében, hogy minnél több ilyen út legyen a jövőben, a Freeriderz SC felvállalja a közreműködő szerepet. Így ha van javaslatotok, hogy mely túrista útvonalak esetében kellene kérvényezni az együttes használatot, úgy azt útvonal-leírással (jelöléssel), térképrészlettel elküldhetitek a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, és megpróbáljuk a lehetetelent! :-)

- természetesen a verseny ideje alatt is igaz, hogy aki szemetel az erdőben, azt azonnal kizárjuk!

Bízunk benne, hogy a fentiek a békés együttélést, és az erdő rendjének fenntartását segítik!

Jó felkészülést kíván Nagy Bandi, Masa Zoli, meg a többiek!

Partnereink

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Galéria

Program