• img_3468.jpg
  • kp10.jpg
  • img_3540.jpg
  • sportograf-20382926.jpg
  • sportograf-20335911 - 2.jpg
  • img_3476.jpg

Megcsináltuk!

Először is köszönjük mindenkinek aki megtisztelt minket bizalmával, és részt vett az I. Kondenzgyík Maratonon! Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát, és senki nem távozott keserű szájízzel, hacsak nem a sör miatt!

GRATULÁLUNK Nektek, akik végigküzdöttétek magatokat a pályán, ami így az esőnek köszönhetően nem volt éppen ideális! :-)

Külöln gratulálunk annak a néhány Double Finishernek, akik a szombati futás és az éjszakai zivatar után nem törtek meg, és lenyomták a kerékpáros maratont is!

2012. év Kondenzgyíkja PAPP GERGELY lett!!!
Hurrá, taps, ováció!!!
Gergő szombaton lefutotta az ultramaratont, vasárnap pedig végigtekerte a hosszú távot, amit a legtöbben fel sem tudunk fogni, nemhogy végigcsinálni!!!

Próbáltunk mindenre és mindenkire odafigyelni, természetesen látjuk hogy hol voltak szűk keresztmetszeteink, de várjuk a Ti észrevételeiteket is az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

Köszönjük támogatóinknak, hogy segítették a rendezvény megszervezését és ajándékaikkal hozzájárultak, hogy eredményeiteket ezáltal is elismerhetjük!

Eredmények a temposport oldalán elérhetőek:
http://www.temposport.hu/?menu=eredmenyek

Fotók hamarosan a honlapon, és a legjobbak a Facebookon is!

Mégegyszer Gratulálunk mindenkinek, találkozunk jövőre ugyanitt!

Kapcsolat

Galéria

Program